Si ndahen nyjat e trupit te njeriut?

0
264

Nyjat e trupit te njeriut ndahen ne 4 grupe:

– Nyjat e kokes
– Nyjat e trungut
– te anesive te siperme dhe
– te anesive te poshtme

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here